Billedserier

Enkeltstart 2017
MCC Klubmesterskaber 2017 (Torsten Green)
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Cykel Forsikring

Cykelmotionisternes Forsikrings Club

Her er en mulighed for at få forsikret din cykel.

Hos Cykelmotionisternes Forsikrings Club er der mulighed for at få forsikret din cykel til en fordelagtig pris.

Forsikringen skal tegnes af den enkelte person og kan ikke tegnes som en klub forsikring. Vi har talt med Krog consult angående vilkårene. Husk forsikringen er kun en havariforsikring. Den dækker ikke tyveri eller kosmetiske skader, men til gengæld
dækker den til nyværdi de første 10år ved havari.

Pris eksempel på forsikring: Ny Pris på cykel 35000 kr. forsikringspræmien er ca. 1.000 kr. pr. år. (inkl. betaling til reservefond og medlemskontingent i forsikringsklubben). Ekstra cykler og hjulsæt kan medforsikres . Prisen er afhængig af nyværdien, men en ekstra cykel med værdi op til 15.000 koster ca. kr. 300 kr. pr. år. Der er en selvrisiko pr. skade på ca. 1200 kr. Der indeksreguleres hvert år.

Du kan se mere ved at gå ind på www.krog-consult.dk og klikke på billedet med Cykelmotionisternes Forsikrings Club.

Eller du kan gå direkte til Cykelmotionisternes Forsikrings Club her: www.krog-consult.dk

Mejrup GU Cykling  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   7500  Holstebro  |     |   @